heading Image map

Recente Projecten

CV

Jan Stierum heeft jarenlange ervaring in leidinggevende functies en projectmanagement. Hij heeft budget- en profit- and loss verantwoordelijkheid gedragen in diverse lijn-, project- en management rollen. Zijn werkterrein is bij voorkeur in een technisch georiŽnteerde omgeving. De laatste jaren is hij werkzaam binnen de energiebranche en de watersector en Jan is dan ook bekend met de verschillende marktrollen, bijbehorende verantwoordelijkheden en processen binnen de branche.

Zijn belangrijkste competenties in zijn huidige functie zijn veelal op efficiency verbetering gerichte taken waar het aanbrengen van structuur en het helder maken en houden van verantwoordelijkheden belangrijke delen van de opdracht zijn. Zijn belangrijkste eigenschappen zijn inwerk- en inlevingsvermogen, doortastendheid, een grote dosis algemene-, en vakkennis en een stevige mening. Luisteren en ontvangen van kritiek zijn vaardigheden die hij zich goed eigen heeft gemaakt. Hij beweegt zich gemakkelijk door organisaties en weet mensen aan zich te binden en vooral, in beweging te krijgen. Hij is een echte initiator en teamspeler.

Kerncompetenties en branchekennis

De kerncompetenties van Jan zijn interim-management, projectmanagement, lijnmanagement, meetbare organisatieverbetering, kwaliteitszorg in operationele processen. Hij heeft zijn ervaring opgedaan in de installatiebranche, energiesector en de zakelijke dienstverlening.