heading Image map

Diverse Projecten

Projecten

STIERUM.EU was betrokken bij vele projecten in diverse sectoren. Jan heeft ervaring met o.a. Six Sigma en PRINCE2 projectmethodieken. Een selectie uit het rijk gevulde portfolio van projecten.

Zedelgem, Belgie

Leiding geven aan het ontwerpenteam (3 fte) tbv haalbaarheidsstudie en uitendelijk ontwerp van immuniteitstesten voor elektronisch gestuurde landbouwmachines.

Yangzhou, China

Organisatorisch invullen en detailleren van een nieuw kwaliteitsmodel voor een handelsbedrijf van elektrische gereedschappen. Jan heeft er tevens voor gezorgd dat dit model ook in de vestiging in China is ingevoerd. Tevens heeft Jan daar op ad-interim basis leiding gegeven aan eerst de R&D afdeling en later als vestigingsmanager in China.

Zutphen en Amsterdam, Nederland

Diverse projectopdrachten als projectmanager voor een groot energiebedrijf varierend van pakketselectie en implementatie, aanpassen meetinstallaties voor zakelijke klanten, herdefineren van werkprocessen en het bevoorderen en verbetering van samenwerking tussen de verschillende Business Units. Projectomvang varierend van 2,5 tot 20 miljoen Euro.

Alle projecten zijn naar volle tevredenheid van de opdrachtgever afgerond.

Velserbroek, Nederland (recent)

Projectmanager ten behoeve van een haalbaarheidsstudie en uiteindelijk de implementatie van een nieuw watermeterpark uitgevoerd met “slimme watermeters”.